Eurolliga

Una reacció necessària

Bàsquet. Eurolliga. El Barça, que ha perdut els dos últims partits, busca la victòria contra l’Estrella Roja per mantenir-se entre els quatre millors

El Barça necessita guanyar l’Estrella Roja (20.30 h DAZN) per deixar enrere les dues derrotes seguides en l’Eurolliga i per mantenir-se entre els quatre primers de la classificació, que assegura el factor pista a favor en les eliminatòries pel títol. El conjunt serbi és a la zona baixa de la classificació, però a falta de sis jornades per al final de la fase regular és a tres victòries del vuitè lloc i encara té possibilitats d’entrar en el play-off del títol.

En el partit de la primera volta el Barça va patir per sumar la victòria contra l’Estrella Roja (94-99), en un partit en què Nikola Mirotic va forçar la pròrroga amb un triple a l’últim segon i en què Tomas Satoransky va destacar amb 18 punts i 10 assistències. Per a aquest enfrontament l’entrenador del Barça, Saras Jasikevicius, no podrà disposar de Cory Higgins per una lumbàlgia. Malgrat haver perdut els dos darrers partits de l’Eurolliga fora de casa, els blaugrana han guanyat els últims quatre que han jugat davant la seva afició. L’Estrella Roja ha perdut en els seus dos darrers desplaçaments.

En el conjunt serbi, el tècnic Dusko Ivanovic viatja a Barcelona amb la baixa confirmada de l’aler Ognjen Dobric i el dubte del base Nemanja Nedovic, el màxim anotador de l’equip, amb una mitjana de 14,2 punts a l’Eurolliga. L’eventual absència del jugador serbi potenciaria encara més la direcció del joc per part dels argentins Facundo Campazzo i Luca Vildoza.

EL PROTAGONISTA

Fase regular
Jornada 29
Hem encaixat dues derrotes i necessitem una victòria. És un partit importantíssim per a nosaltres, contra un equip que no ens regalarà res
Cada partit té molt valor per als equips que lluiten per l’avantatge de camp i per entrar en el ‘play-off’
Saras Jasikevicius
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)