Eurolliga

Jasikevicius afirma que encara poden millorar i que això hauria de ser la seva obsessió

L’entrenador del Barça diu que aconseguir el factor camp en l’Eurolliga és un objectiu important

L’entrenador del Barça, Sarunas Jasikevicius, ha reconegut que l’avantatge de camp als quarts de final de l’Eurolliga és un dels objectius del seu equip, però també ha afirmat que l’equip encara té marge de millora i que això hauria de ser la seva obsessió. “L’avantatge de camp és molt important, un dels nostres objectius, però sobretot cal seguir millorant i en bona dinàmica. Queden tres mesos i encara podem millorar. Aquesta hauria de ser la nostra obsessió” ha afirmat el tècnic lituà en la prèvia del partit de demà a la pista del Partizan de Belgrad.

Saras Jasikevicius ha elogiat al seu rival: “Està jugant a un nivell molt alt. Té molt clar el que vol fer. Seran empesos per molta gent, és un pavelló molt calent. Ens espera un partidàs”. El tècnic blaugrana ha explicat que el seu rival està millorant tant en atac com en defensa i que això era d’esperar. També ha destacat la dificultat d’una setmana amb tres compromisos contra el Partizan, l’Alba Berlín i el Lenovo Tenerife: “Això no para. Aquesta setmana tenim tres partits de nivell Eurolliga. Cal concentrar-se per a un partit i veure què passa en el següent. És una setmana exigent, sens dubte”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)