Eurolliga

El pròxim objectiu és el factor pista

Bàsquet. Eurolliga. El Barça busca continuar millorant a la complicada pista del Partizan (20.30h)

Amb la classificació per als quarts de final de l’Eurolliga assegurada, el pròxim objectiu del Barça és assegurar una de les quatre primeres posicions i tenir el factor pista al seu favor en el play-off. El partit dels blaugrana, tercers, contra el Partizan (20.30 h, DAZN) és important, ja que eliminaria un dels tres rivals que encara podrien superar-lo en les quatre jornades que falten per acabar la primera fase.

La lluita del conjunt de Belgrad, però, està centrada a assegurar-se un lloc en les eliminatòries pel títol, els vuit primers. Ara ocupa la setena plaça i vol fer servir la seva pista, el colossal Stark Arena, amb capacitat per a més de 20.000 persones, per entrar en el play-off. El Partizan ha guanyat deu dels catorze partits jugats com a local. En la darrera jornada va derrotar l’Olympiacòs, el líder, per 90-75. En aquests moments està en bona forma, ja que ha aconseguit la victòria en vuit dels darrers deu partits de l’Eurolliga. El pivot Mathias Lessort (12,6 punts i 7,2 rebots) i l’ala pivot Zach LeDay (10,7 i 5,4) destaquen en el joc interior, mentre que les principals referències dels serbis al perímetre són el base Kevin Punter (15,7 punts) i l’escorta exblaugrana Dante Exum (13,1).

Cinc victòries seguides

El Barça també està en un moment bo, i vol continuar progressant. Ha guanyat els darrers cinc partits comptant totes les competicions, i s’ha emportat la victòria en els dos darrers de l’Eurolliga. L’entrenador blaugrana, Saras Jasikevicius, va reconèixer: “L’avantatge de camp és molt important, un dels nostres objectius, però sobretot cal continuar millorant i en bona dinàmica. Queden tres mesos i encara podem millorar. Aquesta hauria de ser la nostra obsessió”, va afirmar, i també va elogiar el rival: “Està jugant a un nivell molt alt. Té molt clar el que vol fer. El seu pavelló és molt calent. Ens espera un partidàs.” En la primera volta, el Barça va guanyar per 79-68.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)