Eurocopa

La Penya jugarà els vuitens contra el London Lions (81-60)

El Prometey ucraïnès no ha fallat contra el Venècia i li ha impedit tenir el lideratge als verd-i-negres

La Penya, que ha superat el Lietkabelis (81-60), jugarà els vuitens de final contra el London Lions anglès segurament el 12 d’abril al Palau Olímpic al partit únic. El Joventut no ha pogut assegurar el lideratge del grup perquè el Prometey ucraïnès no ha fallat contra el Venècia. Els de Carles Duran han acabat com a millor segon dels 20 equips i això pot fer que, en cas de quedar eliminat el Gran Canària, tingui les semifinals a Badalona.

Quant el matx d’avui contra el Lietkabelis els verd-i-negres han començat molt mentalitzats amb un 14-0 de sortida. El jove Yanick Kraag, titular, ha estat el més destacat amb 10 punts al primer període. una cistella de Guy ha fet que la diferència es disparés fins els 20 punts després d’un 7-0 (29-9). Els lituans han aconseguit retallar la renda abans del descans (37-28). Al tercer quart els verd-i-negres han sentenciat i amb diferència amb dos triples seguits de Guy (67-42). Carles Duran ha pogut dosificar els seus pilars de cara el partit de dissabte a Lugo contra el Breogán i ha donat 4 minuts a Okeke i l’ovació se l’ha endut Ventura, un referent per l’afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)