Eurolliga

El Barça tindrà el factor pista als quarts de final (72-56)

Ha superat l’Alba Berlín després d’una segona part explosiva on no ha donat opció al seu rival

El Barça ha assegurat el factor pista als quarts de final on encara no sap quin rival tindrà. Els blaugrana han superat l’Alba Berlín, penúltim classificat, després d’una primera part discreta (72-56). Sanli, amb 12 punts, 6 rebots i 20 de valoració, el més destacat en un matx amb moltes rotacions.

El matx ha arrencat amb Kuric com a gran sorpresa en el cinc ideal per fer-lo entrar en dinàmica després de molts dies absent. Els blaugrana però han topat amb l’exBilbao Lammers que ha anotat 7 punts seguits i ha posat el seu equip per davant. A més, els alemanys han encadenat una sèrie de 5/6 triples per agafar una màxima de sis punts (21-27). Abans del descans els blaugrana s’han posat per davant (33-32) però una cistella increïble molt bombejada de Delow davant Mirotic li ha donat avantatge a l’Alba (34-35) al final dels primers 20 minuts. A la segona part hi ha hagut igualtat fins el 43-42. Ha estat llavors quan els de Jasikevicius han deixat clavats els alemanys amb un parcial insalvable de 19-3 (62-45). A partir de llavors ja no hi ha hagut partit.