Lliga femenina

El Barça CBS desperta de cop del somni de la copa (67-55)

El Perfumerías Avenida només ha necessitat el primer quart per sentenciar el matx (23-4)

El Barça CBS Santfeliuenc, en una temporada brillant en el seu debut a la Lliga Femenina, no ha tingut temps de poder gaudir del seu premi de ser a la copa perquè el Perfumerías Avenida (67-55) n’ha tingut prou amb el primer quart per deixar sentenciats els quarts de final. Les blaugrana han encaixat un correctiu sense precedents en un primers període on les de Salamanca han agafat 19 punts de renda (23-4) de sortida. El rival del Barça CBS ha fet una sèrie de 5/7 de dos, 4/6 triples i 2/3 lliures. Les d’Isaac Fernández han arrencat amb un 2/10 en tirs de dos i 0/6 triples. Un drama. Al descans la diferència ha estat de 20 punts (41-21) i tot i que a la segona part les blaugrana han mostrat una millor cara mai han intimidat al seu rival i mai s’han acostat al marcador tot i donar la cara i mostrar una imatge molt millor. La més destacada de les blaugrana han estat Anderson i Guerrero amb 10 punts cadascuna.

Les semifinals que es jugaran demà enfrontaran el València i l’amfitrió Casademont Saragossa i en l’altre emparellament ho farà el Perfumerías Avenida contra el Gernika, qui ha donat la sorpresa d’eliminar l’Spar Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)