Eurolliga

Çukurova - Fenerbahçe, la final turca a Praga

L’Eurolliga femenina tindrà un campió turc, el Çukurova o el Fenerbahçe, vencedors aquest divendres de les seves semifinals contra el Praga per 58-78 i l’Schio per 77-70 respectivament. Cap dels dos clubs ha guanyat la màxima competició continental i, a més, el Fener ha perdut quatre finals la darrera dècada, la última el curs passat contra el Sopron.

La defensa del conjunt de Roberto Íñiguez en la segona meitat ha acabat amb les aspiracions del conjunt amfitrió, el Praga (40-44 al descans).Laura Cornelius i Chelsea Gray han sortit en el cinc inicial i la nord-americana ha acabat amb 10 punts, 9 assistències i 20 de valoració. La neerlandesa ha anotat 7 punts i la sèrbia Aleksandra Crvendakic, l’altra jugadora que Íñiguez s’enduia a Mersin a l’hivern, acabava amb 16 punts, 12 rebots i 24 de valoració. La millor del partit, Elizabeth Williams amb 16, 9 i 26.

Breanna Stewart amb 24 punts, 11 rebots i 29 de valoració resultava desequilibrant en la primera semifinal, en la què el Fenerbahçe superava el Famila Schio per 77-70. Emma Meesseman amb 13, 8 i 24 i Courtney Vandersloot amb 11, 6 i 23, repartint 11 assistències, les altres destacades en l’equip que entrena Marina Maljkovic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)