Ruiz (14), Tarriols (3), Blat (2), Ribó, Espin (8), González (8), Villarrasa (2), Baret (2), Escrihuela (11), Garcia (4), Quintana (10) i Cuna. 5 triples: 3 Escrihuela i 1 Tarriols i Ruiz. 6/12 tirs lliures. 14 faltes.
Capella (4), Martini (5), Carmona (4), Danés (21), Costey (2) i Saidu (7). 1 triple: Danés. 8/15 tirs lliures. 14 faltes.
PARCIALS:
11-5, 18-14, 17-6 i 19-18.
COMENTARI:
L'Escala va visitar la pista del Vilassar de Dalt amb nombroses baixes. Amb només 5 efectius del primer equip, els visitants no van tenir cap opció tot i aconseguir maquillar el resultat en el segon i el darrer període. Des de l'inici, els de Vilassar de Dalt es van imposar en defensa deixant el rival amb només 5 punts a la finalització dels deu primers minuts de partit. L'encert exterior tampoc va ajudar el conjunt altempordanès, que només van aconseguir un triple en tot l'enfrontament. Amb aquesta derrota, l'Escala continua cuer en la taula classificatòria amb només una victòria, l'aconseguida la cinquena jornada contra el Cassanec.
59
CB ROSES:
González, Herrera (21), M. Soler (20), Crisóstomo (4), Planas (2) –cinc inicial–; W. Soler, Quirante (5), Díaz (3), Abad (4), Garriga, Castellanos i Sendra. 6 triples: 2 Herrera, 2 M. Soler, 1 Quirante i Díaz. 3/6 tirs lliures. 15 faltes.
53
CB FARNERS:
A. Formiga (5), Bau (5), Font (3), Bosch (8), Pou (12) –cinc inicial–; Hermoso (2), Pou (3), Coma (5) i Luque (8). 4 triples: 2 Luque, 1 Bau i Font. 7/13 tirs lliures. 17 faltes.
PARCIALS:
12-9, 17-20, 16-8 i 14-16.
COMENTARI:
Partit d'anades i vingudes que al final es va decantar per l'equip altempordanès. El partit va començar amb domini local, que amb una bona defensa deixava els visitants amb 9 punts. En el segon quart, però, el Farners girava la truita i aconseguia arribar al descans amb empat. Tornant de la represa, el Roses va ser superior i va aconseguir una diferència de 13 punts, que va saber administrar i que li van permetre sumar una nova victòria, la sisena de la temporada.