FCBQ

El Bescanó s'imposa gràcies a una bona primera meitat

V. DE MAR 72

BESCANÓ 79

BESCANÓ: Julià (15), Gironès (2), Martínez (7), Costa (9), Moret (2) –cinc inicial–; Angelats (23), Vila (3), Barris (8), Ribas, Masachs (2) i Parals (8). 7 triples: 2 Barris, Parals, Martínez i 1 Julià. 18/22 tirs lliures. 24 faltes. Eliminat: Gironès.. VILASSAR DE MAR: Roig (8), Lázaro (10), Plandolit (16), Bernabeu (19), Boadas (2) –cinc inicial–; Miguel (2), Lloret (6), Puente, Pérez (8) i Fomba (2). 2 triples: 2 Bernabéu. 15/19 tirs lliures. 24 faltes. PARCIALS: 22-18, 19-14, 15-19 i 23-22. COMENTARI: Victòria dels bescanonins en un partit amb molts alts i baixos. Els visitants van començar el partit manant en el marcador però els locals van redreçar el rumb abans d'acabar el primer quart. En el segon, les diferències es van eixamplar i van arribar 9 punts al descans. En la represa, un 0-9 a favor del Vilassar complicava el partit als locals. En el darrer quart, l'intercanvi de cistelles va afavorir el conjunt bescanoní.