El Bisbal perd en un duel vital per la permanència

Copa Catalunya. Els bisbalencs desaprofiten un 11-20 inicial

ALPICAT 81
SOL GIRONÈS 70

ALPICAT: Vidal, Planella (22), Balsells, Fernández (18), Saiz –cinc inicial–; Vinos (12), Hidalgo (9), Álvarez (8) i Vallverdú (12). 8 triples: 3 Fernández, 2 Álvarez, 2 Hidalgo i 1 Vallverdú. 17/20 tirs lliures. 17 faltes. SOL GIRONÈS BISBAL: Montiel (19), Nieto (19), Sierra (2), Oliva (6), Soler –cinc inicial–; Macau, Castillo (6), Vila, Mitjà (8), Poch (10) i Frau. 3 triples: 2 Mitjà i 1 Montiel. 9/9 tirs lliures. 19 faltes. PARCIALS: 20-20, 47-35, 61-56 i 81-70. COMENTARI: La bona sortida bisbalenca a la pista de l'Alpicat (11-20) no va ser suficient per aconseguir un triomf que hauria estat molt important en la lluita per sortir de les places de fase de descens. L'Alpicat, que amb aquesta victòria atrapa el conjunt empordanès en victòries i a més li recupera l'‘average' particular, va aconseguir un parcial de 9-0 en els darrers minuts del primer quart per tornar a igualar el matx. El pivot local Planella, amb 9 punts en el segon quart, va ser el principal responsable que el Bisbal marxés als vestidors 12 punts per sota. L'equip de Lluís Feliu, conscient de la importància de l'enfrontament, va reduir les diferències fins al 61-60 en els primers minuts de l'últim quart gràcies a una millora defensiva i a bones accions ràpides en atac. Va ser llavors quan un 10-2, gràcies a Planella i Fernández, va permetre a l'Alpicat aconseguir unes diferències que ja van ser insalvables per a l'equip bisbalenc.