FCBQ

El Quart decideix en l'últim quart

QUART 77
SANT ADRIÀ B 64

QUART BICENTURY: Mora (13), Molina (4), Rubirola (2), Casadevall (10), Juscafresca (25) –cinc inicial–; Bosch (10), Rodríguez (5), Pantrigo (1), Ibanco (5) i Artacho (2). 5 triples: 3 Juscafresca, 1 Mora i Rodríguez. 18/28 tirs lliures. 21 faltes. Eliminat: Casadevall. SANT ADRIÀ B: Muñoz (1), Valle (2), Córdoba (19), Lobo (5), Colinas –cinc inicial–; Ribas (2), Meruelo (16), Piñero (2), Aguirre, Ódena (12), Toro (5) i Martínez. 10 triples: 4 Meruelo, 2 Córdoba, 2 Ódena, 1 Lobo i Toro. 12/15 tirs lliures. 26 faltes. Eliminat: Martínez. PARCIALS: 24-21, 16-15, 14-13 i 23-15. COMENTARI: Victòria del Quart B er tretze punts de diferència en un partit igualat que els locals van trencar de manera definitiva en l'últim període. Juscafresa, amb 25 punts, va ser el màxim anotador.