FCBQ

Cau el fortí gironí

Copa Catalunya femenina (ascens). Primera derrota de la temporada al Lluís Bachs

GEIEG 49
CERDANYOLA 59

GEiEG: Jòdar (3), Roig (4), Bou (13), Arias, González –cinc inicial–; Pairó (4), Moreno (7), Xargay (5), Serra (5), Gallegos (8). 5 triples: 2 Gallegos, 1 Jòdar, Serra i Bou. 12/20 en tirs lliures. 26 faltes personals. CERDANYOLA: Garcia (11), Marcelo (6), Casademont (2), Pérez (25), Jiménez (6) –cinc inicial–; Arbizu (6), Molina (3), Madueño, Mostaza, Rodríguez. 7 triples: 5 Pérez, 2 Garcia. 18/29 en tirs lliures. 18 faltes personals. Eliminada per faltes: Madueño. PARCIALS: 15-10, 15-20, 12-13 i 7-16. COMENTARI: Primera derrota de la temporada al pavelló Lluís Bachs d'un GEiEG que ahir va deixar escapar la victòria en el darrer quart d'un partit força igualat. Les jugadores de Carles Surís van jugar una primera part prou bona, amb bones lectures en el dos contra dos i amb encert en el tir exterior. Hi va haver minuts de qualitat i alternança en el marcador per als dos equips en un partit que va arribar empatat a 30 al descans. En la represa van arribar els problemes. El Cerdanyola va endurir el partit, amb un joc més físic i de contacte. Les jugadores més joves locals ho van patir i l'encert ja no va ser el mateix. En el darrer quart, la directora de joc visitant, Pérez (25 punts, amb 5 triples), amb l'ajuda de Garcia, va acabar decidint el partit gràcies al seu ofici i experiència.