FCBQ

Tornen a guanyar en el moment idoni

Copa Catalunya. El Sol Gironès posa fi a la seva mala la ratxa contra un rival directe

CÍRCOL 71
SOL GIRONÈS 78

CÍRCOL CATÒLIC BADALONA: Callau (6), Q. Forteza (14), Viñallonga (2), Jerez (13), Gotzems (19) –cinc inicial–; Ferrer (2), Lladó (4), Colom (4), Carreras (5) i A. Forteza (2). 7 triples: 2 Callau, 2 Q. Forteza, 2 Gotzems i 1 Carreras. 12/21 tirs lliures. 24 faltes. Eliminat: Q. Forteza. SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Vilà (3), Mitjà (8), Serra, Oliva (10), Soler (1) –cinc inicial–; Montiel (14), Macau (11), Castillo (7), Nieto (16), Poch (8) i Frau. 11 triples: 3 Macau, 2 Montiel, 2 Mitjà, 2 Nieto, 1 Vilà i Poch. 13/19 tirs lliures. 23 faltes. Eliminat: Oliva. PARCIALS: 22-17, 13-15, 23-26 i 13-20. COMENTARI: El Sol Gironès, després de cinc derrotes consecutives, va reprendre el camí de la victòria i va fer un pas vital en la lluita per la permanència després de vèncer a Badalona. El partit no va començar de cara per als empordanesos, que van topar amb un Círcol intens i concentrat que, amb un alt domini del rebot, va establir el 20-11 després de vuit minuts. La millora bisbalenca no es va fer esperar, i l'encert en el tir que durant els primers minuts havia mancat al Bisbal va fer acte de presència en el segon quart per ajustar l'electrònic al descans (35-32). Set triples anotats i diverses alternances defensives van permetre al Sol Gironès dominar per la mínima durant molts minuts del tercer període, però no va ser fins a l'inici de l'últim quart que el partit va posar-se clarament de cara als visitants gràcies a un 3-15 de sortida (61-73). La forta pressió del Círcol va tornar a ajustar el marcador, però els bisbalencs no van deixar escapar la victòria ni l'‘average' gràcies a un bon encert en el tir lliure.