Victòria del Bencriada amb brillantor i suficiència

Copa Catalunya femenina (perm.)

BENCRIADA85
ARENYS 59

BENCRIADA: N. Trabal (7), Llagostera (10), Thió (6), Corominola (24) i Duch (19) –cinc inicial–; Gallegos (3), Ferreiro (10), Valera i H. Trabal (8). 13 triples: 3 Duch, Ferreiro, Llagostera, 2 H. Trabal, 1 Gallegos, N. Trabal. 6/8 en tirs lliures. 19 faltes. ARENYS: Moral (9), Kapa (4), López (3), Arola (6) i Kovacevic (15) –cinc inicial–; Gibert (16), Caballero (6), Balmes, De Miguel, Casaramona. 6 triples: 2 Moral, Arola, 1 Caballero i Kovacevic. 10/16 en tirs lliures. 17 faltes. PARCIALS: 24-20, 20-18, 18-8 i 22-13. COMENTARI: Pluja de triples a Banyoles per part d'un Bencriada que divendres va fer el millor partit de la temporada. Va aconseguir un triomf amb brillantor, que, tot i així, no va ser fàcil en la primera meitat. La sortida visitant va ser bona en un partit de ritme alt i amb bona i constant intensitat per part de les locals. L'Arenys va aconseguir quatre triples en el primer quart i dos més en el segon, que li van permetre estar encara viu al descans (44-38). Va ser en la represa quan el conjunt de Sandra Ventura, amb els ajustos necessaris, va trencar l'enfrontament. El Bencriada va aconseguir aturar el tir exterior de l'equip del Maresme i la parella interior lituana. Això, sumat als vuit triples (tres en el tercer quart i cinc en el darrer) aconseguits per les locals, va fer que les de Ventura gaudissin d'un triomf engruixat i sobrat, després de la darrera ensopegada a Granollers.