FCBQ

Sisena victòria consecutiva del Quart

CABRERA 77
QUART 86

CABRERA: Roig (14), Marín (6), Tomàs (16), Byra (6) i Sánchez (23) –cinc inicial–; Anglès, Bonamusa, Badia (2), Andreu, Bassa, Bernabéu (8) i Fernández (2). 5 triples: 3 Sánchez, 2 Bernabéu. 15/25 en tirs lliures. 20 faltes personals. QUART: Pantrigo (4), Rubirola (2), Casadevall (4), Artacho (8) i Juscafresa (6) –cinc inicial–; Bosch (4), Mora (33), Rodríguez (14), Molina (11). 10 triples: 5 Mora, 4 Rodríguez, 1 Molina. 10/17 en tirs lliures. 24 faltes. Eliminat: Artacho. PARCIALS: 20-20, 18-20, 24-27 i 15-19. COMENTARI: Triomf del Quart en un partit molt disputat en el primer quart, que va acabar amb empat a 20. El 38-40 del descans tampoc deixava aclarit el panorama. Va ser en el tercer quart quan els visitants van començar a treure un avantatge de cinc punts. En el període definitiu els visitants van saber patir i, amb dos triples, i sobretot amb seguretat en el tir lliure (5/5 en el darrer quart), van saber assegurar el triomf.