FCBQ

L'Escala es queda sense la promoció

L'ESCALA 71
BESCANÓ 83

FISIO INDIRA L'ESCALA: Esponellà (10), Vizcaino, Company (8), Danés (7), Usan (3) –cinc inicial–; Alonso (4), Quintana (7), Cantenys (20), Dorca (2), Martini (8). 8 triples: 2 Martini, Danés, 1 Quintana, Usan, Catenys i Company. 15/26 en tirs lliures. 28 faltes personals. BESCANÓ: Stewart (11), Juanola (5), Martínez (13), Vila, Julia (15) –cinc inicial–; Planas (7), Barris (17), Gironès (8), Franco, Angelats (7), Parals, Anderson. 8 triples: 3 Martínez, 2 Gironès, Barris, 1 Juanola. 25/39 en tirs lliures. 24 faltes personals. PARCIALS: 24-11, 17-16, 9-21 i 21-25. COMENTARI: Remuntada i victòria del Bescanó en la segona part d'un partit que en què havia arribat a perdre de 20 punts. La defensa de l'Escala, en què va destacar dissabte Adrià Cantenys, va baixar molt en el darrer quart i un parcial de 21-25 va sentenciar.