Espanyol

espanyol

quique sánchez flores

“Veig a l’equip bé i positiu per passar l’eliminatòria”

Quique Sánchez Flores. Confia en la remuntada davant del Llevant i insta a l’equip a madurar el partit i “marcar el primer gol que és el que ens dona la possibilitat de passar”

Quique Sánchez Flores va parlar aquest matí per valorar la prèvia del partit de demà de vuitens de final de la copa contra el Llevant. Els blanc-i-blaus han de remuntar un 1-2 del partit d’anada al RCDE Stadium i també va valorar la sortida de Ramon Robert com a conseller delegat.

Eliminatòria Llevant.

“Hem de competir el millor possible i marcar el primer gol que és el que es dona possibilitat de passar endavant. Veig a l’equip bé i positiu per passar l’eliminatòria però la única certesa és que tenim que remuntar. Ja ho vam dir abans del primer partit que seria una eliminatòria dura”.

El guió del partit.

“El Llevant jugarà com sempre. És un equip que té problemes a casa perquè no porta la iniciativa dels partits. Té més problemes a casa que a fora. Hem de fer un bon partit i que surti la nostra millor versió. Els jugadors han de trobar un espai de confortabilitat per tenir opcions. Tenim jugadors que poden fer gol. Però és imprevisible saber quin partit tindrem”.

Aspecte defensiu.

“Aquest és un equip fiable que no encaixa gaires gols. Nosaltres ens vam posar per davant a l’anada i després ens van remuntar. Tot és possible. El partit és el que és i hem d’anar a buscar la remuntada però amb intel·ligència”.

Sensacions.

“Tenim bones sensacions i la ment avançat moltes vegades per davant de les cames i les resultats són més forts que les sensacions. Els jugadors estan més positius tot i que s’ha fet el mateix treball de sempre”.

Sortida Ramon Robert.

“No opino sobre el canvi d’estructura del club. He fet el que tenia que fer que és trucar al que em va portar des de Londres i implicar-me en aquest projecte. Li vaig donar les gràcies. Els directius em van informar ahir de la sortida i els dono les gràcies per fer-ho.Tinc bon record (de Robert) el primer any va ser molt intens i fructífer. Vaig estar fins el 31 d’agost tancant fitxatges a les oficines. Una cosa que no m’havia passat en cap altre club. Però els clubs avancen i les posicions canvien i ens quedem amb el record.

Falta d’empenta en els partits de l’Espanyol.

“No tinc respostes per això. A mi m’agrada com juga el meu equip contra el Llevant, tot i perdre, que com contra el Màlaga. No hi ha una explicació racional. A vegades et vas cap en darrera. Els nois llegeixen premsa, twitter o instragram. L’any passat ja ho van fer bé.

Futur a la banqueta.

“La decisió del club (amb Robert) no em condiciona res. Sé que els clubs segueixen endavant i que les cares canvien. El que queden són els clubs”.

Piatti i Víctor fora de la llista.

“Són temes físics però esperem que estiguin pel cap de setmana”

El millor moment de la temporada?

“No estem com volem i tenim ganes d’estar millor. Hem iniciat un cicle que pot ser positiu i poder ficar-nos en el grup d’altres vuit equips. A nivell de punts estem com la temporada passada, no de posició, però podem fer més de 100 punts en dos anys que és positiu. Com equip ens hem d’ajustar per ser l’equip de la temporada passada”.

Hernán Pérez i Álvaro Vázquez.

“No venen i entenc que les seves ments estan més fora que dins i per això no compten amb ells que és el que em comunica el club”.

Llista sense Piatti i Víctor Sánchez

Quique Sánchez Flores va donar la llista de convocats pel partit de copa de demà davant del Llevant. Respecte a la última convocatòria davant del Màlaga són baixa Piatti i Víctor Sánchez. El rubinenc té una contusió al bessó i es baixa per precaució. Segueix fora Óscar Duarte, lesionat, i Hernán Pérez i Álvaro Vázquez que estan destí en aquest mercat d’hivern i són altes Jurado i Marc Navarro. La llista completa de 19 homes és la següent: Pau López, Marc Navarro, Naldo, Gerard Moreno, Sergio García, Jurado, Leo Baptistao, Dídac, Diego López, Melendo, David López, Javi López, Javi Fuego, Marc Roca, Mario Hermoso, Granero, Sergi Darder i Alex Domínguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)