Espanyol

futbol

Espanyol

Frenen la sortida d’Aarón

Mercat. L’Everton va presentar una oferta de 20 milions d’euros per aconseguir els serveis del lateral, però l’Espanyol la va desestimar per insuficient i perquè confia a treure’n més rèdit en el mercat d’estiu

L’Everton es va interessar seriosament en Aarón Martín. El club de Liverpool va presentar una oferta de 20 milions d’euros pel lateral esquerre. La seva sortida es va tractar en la reunió de dimarts a la tarda entre el president, Chen Yansheng; el director esportiu, Òscar Perarnau; el vicepresident Adolf Rousaud, i el tècnic, Quique Sánchez Flores. El preparador va donar el seu vistiplau al traspàs, conscient que la injecció econòmica és l’única via que el club té per fer créixer el seu projecte esportiu. Al final, l’operació es va frenar perquè el club considerava insuficient l’oferta del conjunt anglès, que va arribar als 20 milions d’euros. Aarón, que té una clàusula de 30 milions, ja tenia tancat el seu acord amb l’Everton quant a temporades i sou. El club no té ara pressa per vendre, sap que el lateral de Montmeló és un dels actius més importants dels club i en vol treure el màxim rèdit. La directiva pensa que una venda a l’estiu podria ser més elevada i que es podria apropar a la xifra total de la seva clàusula, que és el que desitgen els rectors de l’entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)