Espanyol

pablo piatti

jugador de l'espanyol

Piatti: “Et sents impotent i no pots ajudar l’equip”

Protagonista. L’extrem argentí confia en deixar enrere les lesions i aconseguir els tres punts contra el Vila-real

Pablo Piatti és una de les claus en negatiu de la temporada de l’Espanyol. Ha passat de ser un dels referents a encadenar lesions i aportar només un gol. “He estat molt de temps fora i no es passa bé. Et sents impotent i no pots ajudar l’equip. Més d’un mes sense poder ajudar l’equip. Les lesions no m’ajuden i passa factura. M’hauria agradat tenir el mateix ritme que la temporada passada, però queda molta lliga encara i seguiré treballant.”

L’extrem argentí ha analitzat el pròxim rival. Piatti entén que cal derrotar al Vila-real per redreçar el rumb. “El partit d’El Madrigal vam jugar bé. Aquest ara és molt diferent, ha canviat molt, a un nivell molt alt, amb jugadors de nivell i haurem de fer-ho molt bé per treure els tres punts. Són tres punts vitals. L’equip necessita i ha de puntuar a casa, trobar-me bones sensacions i regalar a l’afició una victòria.”

Finalment, Piatti ha reconegut també el mal joc de l’Espanyol a Vigo. L’argentí ha volgut buscar-hi la part positiva, tot i admetre que cal voler fer més amb la pilota. “És lògic que es pot millorar moltes coses a nivell de possessió, que cal seguir millorant. Cal mirar la part positiva que quan tens un partit dolent i treus punts, parla bé del caràcter de l’equip. L’equip ha de ser més ambiciós en tenir la pilota, fer un pas endavant i arribar més a dalt. És un conjunt de coses.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)