Espanyol

espanyol

El repte, no caure en la desídia

Contra corrent. La plantilla blanc-i-blava es conjura per no deixar-se anar en el tram final de la temporada i per evitar signar una de les pitjors classificacions del segle XXI. Un cop econòmic per a l’entitat i anímic per a una afició deprimida

“Ningú està content amb la temporada que estem fent. Hem de deixar de parlar aquí i dir que ho donarem tot i passar a l’acció.” Qui parla així és Javi López. El capità i la resta del vestidor tenen un repte en les últimes sis jornades de lliga: fugir de la depressió, la desídia i no deixar-se anar. “Cada partit hem de lluitar contra la desgana i que no passi la temporada així perquè sí. Si ens deixem anar estarem pitjor del que estem ara”, deia Gerard Moreno, un altre dels capitans que veia el partit de demà contra l’Eibar com el punt de partida per corregir el rumb d’una vegada. “Ara tenim un partit entre setmana davant la nostra gent i no podem fallar, hem de guanyar com sigui, fer-ho per la nostra gent, per l’escut i també pel club, que tampoc està passant un bon moment. Cal fer els esforços perquè el club pugui ingressar una mica més i començar de zero la temporada que ve”, hi afegia.

És evident que el partit de demà contra l’Eibar pot ser un plebiscit general contra la pobra imatge de joc i de resultats. La plantilla ja està conscienciada d’aquesta situació i tots admeten que no han estat a l’altura, i és que està en joc signar la pitjor classificació del segle XXI després de fer el curs anterior la segona millor puntuació en lliga del segle. L’Espanyol són unes muntanyes russes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)