Espanyol

La pitjor errada de Dani

Memòries. L’expresident blanc-i-blau lamenta la decisió d’apostar per fer un nou estadi i garanteix que Chen Yansheng no marxarà

Daniel Sánchez Llibre va trencar un llarg silenci i va repassar alguns punts del seu mandat. A l’hora de parlar d’errades, tenia clar quina havia estat la pitjor. “Si pogués tornar no faria l’estadi, va ser l’error més gran del meu mandat. Després de signar amb Cornellà i el Prat, l’alcalde de Barcelona em va dir que si ens quedàvem a l’Olímpic ens farien un camp de futbol traient les pistes i un contracte per valor d’un euro per 29 anys, però va arribar massa tard. Allò, la construcció de l’estadi, ens va abocar a una venda”, va explicar a Llobregat Blanc-i-blau. Dani també va revelar que Chen Yansheng havia negociat amb el Milan abans de l’Espanyol i va negar canvis en la direcció: “Chen garanteixo que mai posarà les accions a la venda, almenys el 51%. Hi poso les mans al foc i segur que no em cremo. Pot vendre algun paquet.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)