Espanyol

David Gallego

Entrenador de l’Espanyol

“Els jugadors creuen en la idea”

David Gallego va viure la segona victòria lluny de casa en dos partits, quan en la resta del campionat només n’havien aconseguit una i al camp del cuer. L’entrenador interí de l’Espanyol no es va voler posar medalles. “El més important és com ho hem fet: iniciant el joc des de darrere, treballant molt bé en defensa, sòlids, i amb encert en atac. L’Atlético et sotmet molt, i l’equip tenia claríssim què calia fer. Els hem donat quatre premisses i ho han entès molt bé, vigilant les centrades laterals i el que era més complicat, tenir molt la possessió i sortir amb diversos puntes. No hi ha gaire mèrit de l’entrenador, hem fet tres sessions de treball tàctic en dues setmanes. És més mèrit dels jugadors, que creuen en la idea i s’han alliberat.”

David Gallego també va viure la nota negativa en ser expulsat al descans. El tècnic de l’Espanyol va voler deixar clar que no havia insultat l’àrbitre. “Ha estat per una observació del joc, sense insults ni faltes de respecte. Una jugada aïllada. És una pena per a mi, que em perdo un partit, a casa, i me’n queden dos ”, va explicar, deixant clar que desconeixia o va obviar la normativa que impedeix que un entrenador es comuniqui amb la banqueta. “Al final un està tan posat en el partit que fa les coses sense maldat. Si m’he equivocat, ho he fet des de la passió i per ajudar l’Espanyol.”

Finalment, Gallego va donar dos noms. Gerard Moreno va deixar de ser l’únic jugador de camp i un dels dos futbolistes que havien disputat tots els minuts en la lliga. “S’ha canviat ell. Ha arribat al descans amb força molèsties al turmell i al final no ha volgut forçar. És un professional i el rècord tant li feia, com a mi.” I va elogiar Melendo. “Et dona combinació, et trenca entre línies i li falta el petit pas d’arribar, rematar, i crec que comença a fer-lo ara per poder ser un jugador important.”

FILOSOFIA

“El més destacat és com ho hem fet: iniciant des de darrere i molt bé en defensa”

GERARD MORENO

“S’ha canviat ell. Ha arribat al descans amb força molèsties al turmell”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)