Espanyol

Espanyol

Primera incorporació del curs 18/19

L’Espanyol fa oficial el fitxatge de Borja Iglesias

Mercat. El davanter gallec signa per 4 temporades. Tindrà una clàusula de rescissió de 28 milions d’euros. La seva presentació, si passa el reconeixement mèdic, serà dimecres

L’Espanyol i el Celta de Vigo han tancat aquest matí el traspàs del davanter Borja Iglesias Quinta (Santiago de Compostel·la 1993). El club blanc-i-blau abonarà deu milions d’euros per l’atacant gallec, que signarà per quatre temporades i tindrà una clàusula de rescissió de 28 milions d’euros. La gran temporada de Borja Iglesias amb el Saragossa, on va jugar cedit la temporada passada, ha despertat l’interès de molts clubs de Primera Divisió i d’altres lligues destacades. El futbolista ha optat per la proposta de l’Espanyol malgrat les importants ofertes que ha rebut i aquí la incidència del tècnic, Joan Francesc Ferrer “Rubi” ha estat clau per tancar la seva incorporació. El tècnic ja el va voler l’estiu passat per portar-lo a l’Osca i des de fa setmanes ja va donar el sí al club blanc-i-blau. El cap de setmana va ser tens perquè el Celta va canviar les formes de pagament que li havia proposat el Celta. Al final tot es va reconduir. El futbolista, per qui es pagarà 10 milions d’euros en quatre terminis, es converteix en el fitxatge més car de la història del club. El gallec arriba per suplir a Gerard Moreno en la faceta golejadora i es converteix en la primera cara nova d’aquesta temporada.

Borja, que va arribar a debutar a Primera Divisió la temporada 2014-2015 davant el Sevilla, va aconseguir 23 gols en els 43 partits oficials que va disputar la passada campanya amb el Saragossa a segona divisió. Amb el filial del Celta va anotar 73 gols en 144 partits de lliga.

El davanter haurà de superar la pertinent revisió mèdica per fer efectiu i oficial el seu fitxatge que es durà a terme demà a la Clínica Corachán de Barcelona. En el cas de superar positivament les proves mèdiques, el jugador serà presentat dimecres al RCDE Stadium, a les 12h. Els aficionats podran accedir a l’estadi per la porta 21 per donar la benvinguda al nou jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)