Espanyol

Naldo: “Tothom creu en la idea de Rubi”

Espanyol. El defensa brasiler parla de les diferències entre la forma de treballar del nou entrenador i Quique Sánchez Flores

L’Espanyol va allargar ahir una pretemporada exitosa imposant-se al Nàstic i Naldo ha passat aquest matí per la sala de premsa per parlar del canvi de xip de passar del sistema més conservador de Quique Sánchez Flores a la voluntat de Rubi de tenir la pilota. “L’equip està incorporant bé la seva idea. Tothom hi creu, té il·lusió i desitja posar-ho en pràctica. Són conceptes de cada entrenador, cadascú te la seva idea d’entrenament i joc. La idea de Rubi està sent ben clara i l’estem assimilant tots, tant en matèria ofensiva com defensiva, i què hem de fer amb i sense pilota. Estem evolucionant partit a partit per millorar en aquesta idea i arribar al dia del Celta per mostrar el millor”. El defensa brasiler ha ressaltat la part defensiva. “Per a mi, significa estar més a prop de l’àrea contrària i del gol. Aquesta teoria d’estar més a sobre del rival no serà en tots els partits però la idea és mantenir-lo ofensivament al camp del contrari. De moment hem fet bé aquesta part de no encaixar gols, però encara podem estar fer-ho millor al llarg del curs.”

L’Espanyol s’enfrontarà al Borussia M’Gadbach en el pròxim amistós. “És un rival molt bo i podrem demostrar que estem ben preparats”, ha indicat Naldo. Rubi ha facilitat la convocatòria, de 20 jugadors sense els quatre lesionats i amb la novetat del jove Adri Pedrosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)