Espanyol

El primer de Pedrosa

Amb els grans. Després de confirmar-se com el substitut d’Aarón Martín, el jove lateral del planter s’estrenarà aquesta temporada amb el primer equip. Està previst que tingui minuts avui

No era un salt que estigués previst per aquest estiu, però Pedrosa ja forma part del primer equip després de la marxa d’Aarón Martín al Mainz i podria disputar els primers minuts de la pretemporada després de quedar fora del partit contra el Nàstic per una amigdalitis. “Marxa un jugador del planter i en puja un altre del planter”, va dir Rubi reforçant la idea del club d’apostar per gent de la casa, en part per convenciment, però també per falta de pressupost.

Arribat a la Dani Jarque en el seu primer juvenil, el lateral ja es va estrenar amb el primer equip l’any passat en la supercopa de Catalunya, però ara, tot i mantenir fitxa del filial, farà el salt definitiu. Format en el futbol de base del Castelldefels, la seva ciutat natal, i del Gavà, l’any passat, Pedrosa va ser un home fix en l’històric curs a tercera de l’Espanyol B, amb qui ja havia debutat en les darreres cinc jornades del curs anterior a segona B. Ara, donades les circumstàncies, els tècnics l’han vist preparat per ocupar el buit deixat per Aarón i avui ho podria començar a demostrar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)