Espanyol

L’Espanyol tanca la pretemporada amb un altre triomf

Convincent. El conjunt blanc-i-blau supera el Borussia Mönchengladbach en el darrer partit de preparació i encara l’inici de lliga carregat de moral

borussia m. 1 espanyol 3

BORUSSIA M.:Sommer; Beyer, Jantschke, Ginter, Poulsen; Kramer, Zakaria (Egbo, 65’), Cuisance (Drmic, 65’); Herrmann (Hofmann, 65’), Raffael i Johnson (Neuhaus, 65’).ESPANYOL:Diego López; Javi López (Pipa, 88’), Óscar Duarte (Naldo, 88’), Hermoso, Dídac (Pedrosa, 85’); Marc Roca, Darder (Álex López, 85’), Víctor Sánchez (Melendo, 88’); Baptistao (Hernán, 75’), Piatti (Javi Puado, 75’) i Borja Iglesias (Álvaro, 85’).GOLS:0-1 (45’) Piatti. 0-2 (62’) Borja Iglesias. 1-2 (74’) Drmic. 1-3 (81’) Marc Roca.ÀRBITRE:Sascha Stegemann.T.G.:a Baptistao, Piatti i Hermoso.

Sis de sis. L’Espanyol ha tancat amb un nou triomf la pretemporada després de vèncer de manera convincent el Borussia Mönchengladbach en el darrer amistós de preparació. A falta de només set dies de l’inici de la competició oficial a Vigo, el conjunt de Rubi ha mostrat una molt bona imatge en un duel que ha dominat de principi a fi.

La primera part, això sí, ha estat una mica ensopida, tot i que a partir de la mitja hora de joc, l’Espanyol s’ha animat amb ocasions de Baptistao i Piatti. I a més, el conjunt blanc-i-blau ha tingut la fortuna que, en l’últim segon del primer temps, una errada incomprensible de Sommer l’ha aprofitada Piatti per obrir la llauna (45’).

A la represa, els de Rubi han augmentat el seu domini i han marcat dos gols més gràcies a la pilota aturada. Primer Borja Iglesias, en una jugada de pissarra (62’) i després Marc Roca, en un servei de cantonada (81’). Entremig, l’única taca negra amb el gol dels alemanys després d’una errada de Dídac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)