Espanyol

Que arribi dissabte

Preparació. L’Espanyol tanca la millor pretemporada de l’era Chen Yansheng amb un balanç de sis triomfs, però sobretot oferint la imatge d’equip amb gust pel toc de pilota que vol Rubi

L’ambient que es respira a l’Espanyol no té res a veure amb el que es respirava la temporada passada tal dia com avui. L’equip havia fet una pretemporada discreta i Quique Sánchez Flores remugava perquè no li arribaven les peces que havia demanat per afrontar amb garanties el curs 2017/18. El soci i seguidor blanc-i-blau ja sap com continua la història.

Un any després, amb la pretemporada acabada, a Joan Francesc Ferrer, Rubi, també li falta moure alguna fitxa per acabar de tancar el trencaclosques de cara al curs que comença dissabte, però la imatge donada en els sis amistosos que ha disputat l’Espanyol des que va començar la pretemporada ha deixat satisfeta la parròquia periquita. Sis triomfs en sis partits, però sobretot una imatge d’identitat pròpia i gust pel toc de pilota que sacia la set de les veus crítiques. De fet, l’Espanyol va tancar dissabte, amb el triomf contra el Borussia Mönchengladbach, la millor pretemporada de l’era Chen Yansheng. “Ha estat una pretemporada immaculada. Crec que hem imposat el nostre joc en tots els partits”, va analitzar Rubi dissabte.

La primera pretemporada de l’era Chen, l’avantsala del curs 2016/17, va acabar amb tres victòries i tres empats. Aleshores, aquell era un equip en construcció sota la mà de Sánchez Flores, que iniciava el seu periple a l’equip blanc-i-blau, però va registrar algun resultat de mèrit com ara l’empat a dos gols contra la Juventus i el triomf per la mínima (1-0) contra l’Everton. En la segona pretemporada blanc-i-blava de l’era Chen, l’equip va signar tres triomfs, dos empats i una derrota. La victòria contra el Borussia de Dortmund va ser la nota més positiva.

Enguany, en una pretemporada amb molts quilòmetres a les espatlles pel fet d’haver visitat els Estats Units, l’Espanyol ha firmat els millors resultats, i el nou tècnic periquito espera que això es plasmi dissabte en l’estrena a Balaídos. “Volem tornar amb els tres punts d’allà per acabar d’engrescar l’afició. Crec que estem generant il·lusió a partir del nostre joc i d’una proposta que aporta alguna cosa diferent”, va dir Rubi després de l’amistós contra el Borussia Mönchengladbach.

El duel inaugural de la lliga serà especial per a Borja Iglesias, fet a la casa gallega i l’únic fitxatge de l’Espanyol per a la nova campanya. Iglesias s’ha erigit en el màxim golejador de l’equip, juntament amb Sergi Darder, amb tres dianes, i, com els seus companys i la parròquia blanc-i-blava, anhela l’inici de la lliga després d’haver deixat uns bons registres en la millor pretemporada des que Chen Yansheng va arribar al club.

LES FRASES

Volem sumar tres punts a Vigo per acabar d’engrescar l’afició. Estem generant il·lusió amb una proposta que aporta alguna cosa diferent
Hem tancat una pretemporada immaculada. Hem imposat el nostre joc en tots els partits
Rubi
entrenador de l’Espanyol
Olot 1 - Espanyol 2
Melendo i Baptistão
Richmond 2 - Espanyol 4
Borja Iglesias, Puado (2) i Sergi Darder
Cincinatti 2 - Espanyol 3
Victor Sánchez, Sergio Garcia i Sergi Darder
Burnley 0 - Espanyol 2
Dídac Vilà i Sergi Darder
Nàstic 0 - Espanyol 2
Baptistão i Borja Iglesias
Borussia M. 1 - Espanyol 3
Piatti, Borja Iglesias i Marc Roca
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)