Espanyol

Crida a la prudència

Espanyol. El capità Javi López va fer palès l’optimisme que es respira al vestidor però va voler rebaixar el clima d’eufòria. “La bona pretemporada no ens dona punts per a la lliga”, va dir

Sense notícies encara de les sortides que s’havien d’accelerar després del partit contra el Nàstic, l’Espanyol afronta els últims dies abans de la lliga amb el cap centrat en el duel contra el Celta i amb la sensació que l’equip hi arriba en un moment excel·lent. “La pretemporada ens ha servit per agafar confiança en el camí a seguir”, va dir ahir el capità Javi López, fent públic l’optimisme que es respira al vestidor. Les victòries en els sis partits de pretemporada han provat als blanc-i-blaus, tot al contrari que al conjunt gallec, l’únic equip de primera divisió que encara no ha guanyat i que acumula lesions des de l’inici dels entrenaments. Malgrat tot, però, López és conscient que encara és d’hora per fer volar coloms i que res té a veure la pretemporada amb la competició oficial: “Hem d’anar amb la màxima ambició però també amb humilitat: en el dia d’avui tenim zero punts, com la resta d’equips”, va dir el lateral. En cas de victòria, aquesta seria la primera a domicili en una estrena de curs des de l’any 2000.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)