Espanyol

Baptistão: “Tenim plantilla per fer coses grans”

Ambiciós. El brasiler creu que l’Espanyol està capacitat per fer un gran curs i apunta a l’estrena a Cornellà davant el València, un duel que segons ell, “és decidirà per petits detalls”

Leo Baptistão ha comparegut aquest matí en roda de premsa. L’estrena com a local dels blanc-i-blaus en lliga centra ara totes les mirades. El rival, el València, un equip de Champions, que calibrarà l’estat de forma del blanc-i-blaus. “Millor agafar el València ara, a principi de temporada, que no fer-ho més endavant. Ara estan menys rodats i no estan ajustats”, ha apuntat el davanter que creu que el partit es resoldrà “per detalls” i on qui estigui “més intens des de l’inici” s’emportarà el duel. En l’aspecte personal, Baptistão tindrà el repte de superar els 8 gols de la temporada passada, la seva millor xifra a primera. Tot i això, no es capfica. “No em poso una xifra de gols però m’agradaria superar els de l’any passat i ajudar a l’equip amb el meu treball i assistències” però en el nivell col·lectiu es mostra ambiciós. “Tenim una bona plantilla per fer una cosa gran aquest any” i també ha explicat que els hi demana Rubi als extrems. “Obrir el camp i jugar per dins però ens dona llibertat de moviments i que disfrutem”.

Per últim, el brasiler ha lamentat la marxa d’Álvaro Vázquez al Saragossa. “És una llàstima. És un bon jugador i una gran persona”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)