Espanyol

Dídac, un dels intocables de Rubi

Bon moment. El lateral mataroní ha disputat tots els minuts en aquest inici de lliga. Tres titularitats, les mateixes que tot el curs anterior amb Quique Sánchez Flores a la banqueta. “Estic molt content per la confiança que em dona Rubi”

Dídac Vilà (Mataró, 1989) s’ha convertit en un dels homes imprescindibles per a Rubi en aquest inici de lliga. El lateral esquerre és un dels cinc jugadors de l’equip que ha disputat tots els minuts en joc en les tres primeres jornades de lliga. Tres titularitats en el campionat, les mateixes que amb Quique Sánchez Flores a la banqueta el curs anterior, i sort que David Gallego el va alinear en quatre dels cinc partits de lliga en què el surienc va estar en el càrrec.

Ara Dídac Vilà se sent amb confiança i està vivint com una segona joventut amb Joan Francesc Ferrer, Rubi, a la banqueta. “Un jugador sempre espera jugar al màxim de partits possibles i estic molt content de tenir la confiança de l’entrenador i seguir creixent partit a partit”, va dir ahir el lateral, que també va tenir paraules d’elogi cap al tècnic de Vilassar. “El joc de Rubi s’adapta millor a la plantilla que tenim. Tots estem gaudint amb la pilota i seguirà sent així fins a final de temporada”, va reblar, tot i que també va tenir temps de lamentar la derrota contra l’Alavés. “No et pots despistar mai ni tenir cinc minuts dolents. Això és el que ens ha passat perquè qualsevol equip et pot fer mal.” Ara el mataroní espera aprofitar bé aquestes dues setmanes d’aturada i “veure” on poden “fer més mal al Llevant”, el pròxim rival en la 4a jornada de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)