Espanyol

Rubi: “L’Espanyol ha de ser la sensació de la lliga”

Rubi ha estat el protagonista de la tradicional cigronada de Vilassar de Mar, la població on va començar a entrenar. L’entrenador de l’Espanyol ha repassat la situació de l’equip blanc-i-blau. “La sorpresa positiva hauria de ser tenir set punts, però no els tenim. La resta és el previst. Els dos primers són els dos primers i mostra la gran diferència que hi ha. I 14 o 15 equips molt igualats. La sensació de la lliga ha de ser l’Espanyol i espero que ho confirmem en cinc o sis jornades. És una llàstima que no haguem jugat aquest cap de setmana perquè l’equip estava enrabiat per perdre a Vitòria.”

Rubi veu els jugadors en sintonia amb les idees que mira de transmetre des de la banqueta. “Han assumit que cal ser ambiciós, però tinc ganes que ens ho demostrin a tots. És veritat que ho veus, però hi ha moments de dubte sobre si tirar endavant. I cal tirar endavant. Com l’altre dia. Si fem el 0-2 el partit no s’escapa. Et demostra que si segueixes buscant el gol no tens disgustos, tot i que no sigui fàcil perquè el rival també juga. La plantilla creu en el que estem fent i vol donar alegries a l’afició.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)