Espanyol

Diada blanc-i-blava

Acte institucional. Els jugadors Víctor Sánchez i Dídac Vilà encapçalaran una nodrida representació del club en la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova

Un any més, fidels a la tradició, l’Espanyol serà present en la celebració de la Diada nacional de Catalunya. Una nombrosa representació del club blanc-i-blau, encapçalada pels jugadors del primer equip Víctor Sánchez i Dídac Vilà, realitzaran com és habitual l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova. A banda dels dos futbolistes, també assistiran a la festa de l’Onze de Setembre, representants de l’equip femení –Paloma, Inés i Estíbaliz– i nens i nenes del futbol base. Pel que fa a la representació institucional, hi faran acte de presència el vicepresident Carles García Pont, el director general corporatiu, Roger Guasch, l’ambaixador social del club, Iñaki Pérez de Arrilucea Tejedor, i Josep Lluís Masriera (Fundació), a més de diversos executius de l’entitat i quatre membres de la junta directiva de la federació catalana de penyes de l’Espanyol (FCPE). Així, s’espera que el club català desfili pel monument en homenatge al jurista, militar i darrer conseller en cap de Barcelona al voltant de les 9.30 hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)