Espanyol

L’esport català, fidel a la cita amb Rafael Casanova

Barça. El Barça, l’Espanyol i la Penya, entre d’altres entitats esportives, han fet l’ofrena al monument de Casanova, una tradició de la Diada de Catalunya

Les entitats esportives de Catalunya han fet la tradicional ofrena floral a Rafael Casanova, la cita en la diada de Catalunya. La delegació del FC Barcelona ha estat encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu i membres de la junta directiva, i també hi han anat els futbolistes Sergi Samper i Carles Aleñá, a més de representants de l’esport base del club. També l’Espanyol ha participat en l’ofrena. Representants del Consell d’Administració, jugadors com Victor Sánchez i Dídac Vilà i jugadores del primer equip i del futbol base i executius del club han dut fins el monument de Rafael Casanova ben aviat al matí.

Un altre del club que no ha faltat a la cita ha estat el Joventut de Badalona, que ho ha fet amb una representació encapçalada pel seu president, Juanan Morales. Altres entitats esportives, com la UE Sant Andreu, el Júpiter o la UFEC i el seu president, Gerard Esteva, així com el secretari general de l’esport, Gerard Figueras, i el president en funcions de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras. També hi han estat la diputada d’esports Maite Fandos i d’un nombrós grup de presidents federatius catalans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)