Espanyol

Una situació desconeguda per a Víctor

Pèrdua de protagonisme. El migcampista no ha estat titular en els dos últims enfrontaments de lliga

Home important en els esquemes de tots els darrers entrenadors que han passat per la banqueta de l’Espanyol en els últims anys, Víctor Sánchez ha vist com ha perdut protagonisme en aquest inici de temporada. Titular en la primera jornada de lliga a Vigo, el futbolista vallesà no va sortir en l’onze inicial en els dos següents partits contra el València i l’Alavés. La preferència de Rubi per migcampistes amb bon peu i capacitat per associar-se fan minvar les possibilitats de Víctor per ser protagonista, tot i que el jugador ja va deixar clar ahir que no es pensa rendir. “He tingut la sort que he passat molts anys en què ho he jugat pràcticament tot, però ho afronto amb la mateixa il·lusió i amb moltes ganes de donar-li el tomb a la situació. Es tracta d’entrenar-se bé i treballar molt, i que finalment el mister es decanti per posar-me a mi”, va explicar el jugador, conscient que la temporada és molt llarga i sempre hi ha possibilitats per a tothom.

El 4-3-3 que ha implantat Rubi respecte del 4-4-2 de Quique Sánchez Flores resta possibilitats a Víctor Sánchez, que era un fix en el doble pivot de l’entrenador madrileny. Amb només un pivot i amb la preferència del nou tècnic blanc-i-blau perquè aquesta posició l’ocupi un jugador amb bona sortida de pilota, durant la pretemporada i el primer partit de lliga, Víctor Sánchez va jugar d’interior esquerre. Però amb Granero recuperat de la seva lesió, en els dos darrers duels ha estat el pirata, un jugador molt més del perfil de Rubi, qui ha ocupat aquesta demarcació. “Des de fora també es pot aportar; es tracta de sortir de la banqueta amb les màximes ganes d’ajudar l’equip”, va afegir el segon capità de la plantilla.

El canvi de xip

A banda de la seva situació personal, el migcampista també va parlar de l’estat de l’equip i dels canvis que ha aportat l’arribada del tècnic. “Des de la seva arribada, Rubi ens ha intentat inculcar l’ambició i l’esperit de millorar cada dia. La necessitat de cuidar els detalls i creure’ns que som un gran equip. Ell creu en nosaltres i això sempre ajuda. Hem millorat molt, sobretot a nivell de pilota i de col·locació”, va dir Sánchez, que veu encara en l’equip molt marge de millora. “Nosaltres també tenim molta ambició, i tant de bo això ens doni per fer una gran temporada”, va afegir.

LES FRASES

He tingut la sort de jugar gairebé cada any, però ho afronto amb la mateixa il·lusió i amb moltes ganes de capgirar la situació
Des de la seva arribada, Rubi ens ha intentat inculcar l’ambició i l’esperit de millora
Víctor Sánchez
migcampista de l’espanyol

SUPLÈNCIA

Titular sempre els últims anys, el mig ha perdut pes en aquest inici de temporada
2015/16
29 PARTITS
28 de titular
1 gol
2016/17
26 PARTITS
25 de titular
1 gol
2011/12 (*)
6 PARTITS
5 de titular
0 gols (*arriba al gener)
2012/13
33 PARTITS
33 de titular
1 gol
2013/14
33 PARTITS
32 de titular
4 gols
2014/15
34 PARTITS
29 de titular
3 gols
2017/18
30 PARTITS
29 de titular
0 gols
2018/19
2 PARTITS
1 de titular
0 gols
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)