Espanyol

Granero: “No canviarem el nostre estil al Bernabéu”

Ambició. “Podem guanyar a qualsevol i també al Madrid”, ha destacat el mig que considera que el millor camí és sent protagonistes “Amb la pilota tens més possibilitats i aquesta és la nostra línia”

Esteban Granero ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El futbolista, format al Madrid, està passant per un bon moment personal. “Em trobo bé, tinc continuïtat i l’equip està guanyant. Em sento que estic aportant el que em demana el cos tècnic. Estic satisfet però només acabem de començar. Portem quatre jornades. A mi m’agrada fer les valoracions el juny i dir que és la meva millor temporada. No podem baixar el pistó”, ha diagnosticat i seguia argumentant. “Sí, és el meu millor moment. Però en la regularitat està l’èxit. Vam perdre a Vitòria i no vam perdre seguretat. No hem baixat el nostre llistó d’exigència i així anem al Bernabéu. Estem forts però no ho estem fent tot bé i això acaba de començar. Tenim confiança i seguretat”. El madrileny té clar que l’equip va amb la màxima ambició. “M’agrada que em pregunti com es pot guanyar que no si es pot guanyar al Madrid. Podem guanyar a qualsevol, i també el Madrid, tenim capacitat per competir i guanyar a equips grans com hem fet aquest any. Com podem guanyar? És una pregunta complexa. Cal ajuntar molts factors i això passa per mantenir la nostra filosofia de joc” i ha anat més enllà. “Amb la pilota tens més possibilitats i aquesta és la nostra línia. Això no vol dir que tinguem la pilota més aviat però no variarem el nostre estil i volem ser protagonistes”. Granero té clar que aquest moment de la temporada és com qualsevol altre per anar al Bernabéu. “No és ni el pitjor ni el millor moment per enfrontar-nos al Madrid. Ells estan acostumats a jugar tres partits cada dia. Esperem la millor versió i això encara farà més important el nostre paper”.

Sense Cristiano.

L’Espanyol s’enfrontarà a un Madrid sense Cristiano i Granero no creu que la baixa del portuguès sigui determinant. “És un equip amb un allau de joc ofensiu per moments. Té jugadors superdotats, pràcticament tots, i és un equip treballat. Nosaltres estem creixent com a jugadors i cada vegada anem a més. Serà un duel de dos grans equips i no serà fàcil per cap dels dos guanyar” i ha afegit: “El Madrid dels últims anys ja era un equip més associatiu amb Cristiano. Ell jugava més de punta. Ara segueixen així i Lopetegui està fent una bona feina”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)