Espanyol

Rubi: “Anem amb la bandera de la il·lusió”

Ambiciós. El de Vilassar, que s’estrena com a tècnic al Bernabéu, es mostra segur de les possibilitat dels seus. “Anem a donar guerra” i “no signo l’empat”

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ ha comparegut aquest matí per valorar la prèvia del partit de demà al Santiago Bernabéu. Serà la primera vegada que el tècnic visiti el feu blanc. El de Vilassar de Mar s’ha mostrat ambiciós davant el repte i té previst “donar guerra” i assegurar que “no signa l’empat”.

Baixa de David López.

“No és un cent per cent. Té una molèstia que no acaba de fer net i tenim partit dimarts i divendres un altres i crec que és la setmana que hem de vigilar. Ell no es veia al cent per cent i vindrà un altre companys”

Estrena al Bernabéu.

“Vaig anar com ajudant l’any que estava al Barça però mai he estat com a primera entrenador. És un fet més, positiu i maco, en un estadi tan gran i per la repercussió del rival. Amb ganes de donar una mica de guerra.

Sobre excitació de la plantilla

“Més que sobre excitació el que veig és molta confiança. Arribem en un bon moment vist la dificultat màxima d’aquest partit. Anem amb confiança però en tres minuts ells et poden donar un gir a un partit.

Bale.

“La quantitat de jugadors que tenen. No ens obsessionem amb cap jugador. La feina està feta jugui un jugador o un altre”

Signa l’empat?

“Li dono prioritat al resultat però per a mi la imatge també és important però no signo l’empat”

Canvis tàctics.

“Hem generat aquest moment en com hem arribat i potser no és el moment de portar de corcoll als nostres jugadors”.

Madrid sense Cristiano.

“Hi han dos components: Cristiano i el canvi de tècnic. Millor o pitjor? No ho puc respondre jo. És un dels millors jugadors del món i alguna cosa és queda en el camí però també és un fet que et pot potenciar altres virtuts. El temps ho dirà. El madrid és un equip que juga molt bé al futbol i Cristiano Ronaldo és un extraterrestre.

Estat anímic

“Anem amb la bandera de la il·lusió però si no tenim eficàcia i encert ens tiraran la bandera a canonades. Volem que hi hagi partit. Donar guerra és competir el màxim de minuts per emportar-se els tres punts”.

“Que podem fer grans coses crec que anem pel bon camí guanyis o perdis al Bernabéu. Si guanyem després hi ha un problema gran: com gestionar el partit de l’Eibar- Però l’equip ja ho està demostrant que vol fer quelcom gran”.

David López és com Sergio Ramos pel Madrid?

“Tinc molta confiança en els quatre centrals que tenim. David és un capità espectacular i un jugador molt bo. Però també ens pot anar bé si la cosa ens surt bé. Es reactiven jugadors. Preferiria tenir a David. És el cap de la defensa com ho pot ser Sergio Ramos.

Possessió.

“Tot dependrà de quan de temps tinguem nosaltres la pilota i quan triguem en recuperar-la”

Partit d’anada i tornada.

“Amb el llevant li vam fer un i amb l’Sporting dos i estic segur que demà en farem alguns. Serà un partit d’anada i tornada en certs moments però si ho és molt no serà bo per nosaltres”

La preocupació

El que vull evitar és que els meus jugadors els hi passin pel cap que pensin que els altres son molts bons. Vull que ens doni tanta ràbia que ens fes un gol el Madrid com l’Alavés.

Baixa de David López.

Rubi ha donat una llista de 19 on destaca l’absència de David López. El central arrossega molèsties des de la passada setmana i va arribar justet en l’últim partit davant el Llevant. Aquesta setmana no s’ha pogut entrenar amb regularitat pels seus problemes al quadríceps de la cama esquerra. Al marge de la baixa del santcugatenc cal afegir-hi les absències de Pipa i Álex López que van entrar en l’anterior convocatòria i al que es suma el lesionat Puado.

La llista dels 19 homes és la següent: Roberto, Víctor Sánchez, Naldo, Óscar Duarte, Borja Iglesias, Rosales, Sergio García, Sergi Darder, Baptistao, Dídac, Diego López, Melendo, Javi López, Hernán Pérez, Piatti, Marc Roca, Hermoso, Granero i Pedrosa.

LES DECLARACIONS

Vull que ens doni tanta ràbia que ens faci un gol el Madrid com l’Alavés i evitar aquella sensació de què son molt bons i que és normal
David López no es veu al cent per cent i tenim partit dimarts i divendres. És el cap de la defensa però vindrà un altre company
Anem amb la bandera de la il·lusió però si no tenim eficàcia i encert ens tiraran la bandera a canonades
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)