Espanyol

“És el duel més exigent que hem tingut a casa”

Julen Lopetegui Entrenador del Real Madrid

Lopetegui té com a preocupació mantenir la cohesió del grup i donar minuts a tots els futbolistes. Amb un calendari atapeït –visiten dimecres el Sevilla i el cap de setmana reben l’Atlético de Madrid–, el basc apostarà per les rotacions donant protagonisme a jugadors com Mariano, Ceballos, Llorente i Lucas. “Cal afrontar-ho tot partit a partit, a partir d’aquí buscarem les millors decisions. Cal veure com recuperem, com gestionem. El fons d’armari l’hem utilitzat com hem cregut convenient. Són set partits en tres setmanes, és així, habitual. Cal afrontar el calendari amb naturalitat. Utilitzarem el fons d’armari.” Tota una declaració d’intencions quan l’única baixa segura és la de Dani Carvajal. Un fet que obre les portes a la titularitat a Odriozola. “Demà [per avui] donarem l’alineació, n’hi ha alguns que han jugat poc. Prendrem les decisions en funció del que creiem convenient.”

L’eufòria s’ha disparat a l’entorn blanc després del gran partit contra la Roma i Lopetegui sap que el partit contra l’Espanyol és una trampa mortal. Per això va advertir als seus homes contra la relaxació. “Serà un patit molt exigent. L’Espanyol és un equip molt millorat, molt complet, que a més té tota la setmana per preparar el partit. Ens obligarà a fer un gran esforç i un gran partit. Em consta que té un gran tècnic. Crec que pot ser el més exigent que hem tingut al Bernabéu fins ara.”

L’ESPANYOL

“És un equip molt millorat, complet. Ens obligarà a fer un gran esforç i un gran partit”

ROTACIONS

“Són set partits en tres setmanes, és així, habitual. Utilitzarem el fons d’armari”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)