Espanyol

L’Espanyol cau per la mínima al Bernabéu (1-0)

Espanyol. El Madrid s’ha avançat amb un gol de Marco Asensio abans del descans i ha condemnat als de Rubi, que han fet un bon partit

L’Espanyol no ha pogut trencar la mala ratxa al Santiago Bernabéu i ha sortit derrotat de manera injusta de l’estadi blanc, on un solitari gol de Marco Asensio abans del descans ha donat els tres punts als de Julen Lopetegui. El conjunt de Rubi ha fet un bon partit al Bernabéu i ha tingut ocasions per marcar però no han estat encertat en els últims metres.

L’Espanyol ha tingut un parell d’ocasions molt clares per posar-se per davant en l’electrònic, sobretot un xut de Piatti que ha sortit massa creuat després d’un gran contraatac. Els de Lopetegui, però, també haurien pogut marcat abans, quan Casemiro ha rematat de cap un córner xutat per Isco. La pilota ha sortit fregant el pal de Diego López. I quan la primera part ja moria, Asensio ha obert la llauna amb un xut creuat després de rebre una assistència de Luka Modric. Mateu Lahoz ha anul·lat el gol en primera instància per fora de joc del mallorquí, però el VAR ha confirmat que la posició d’Asensio era correcta i ha donat avantatge al Madrid.

Després de la represa, ha estat l’Espanyol qui ha tingut més i millors ocasions per marcar, jugant la majoria de minuts en camp del Madrid. La més clara, una pilota al travesser de Borja Iglesias en el minut 65 després d’una errada de Ramos. El capità blanc, però, hauria pogut marcar amb una rematada de cap però Diego López, amb una estirada espectacular, ha enviat la pilota a córner. Els de Rubi han aprofitat els dubtes dels blancs per buscar el gol de l’empat amb insistència i amb la sensació de perill ben viva. Els blanc-i-blaus no han pogut culminar les ocasions i tornen a Barcelona amb les mans buides, tot i haver merescut més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)