Espanyol

David López no arriba

Lesió. El defensa català, que ja es va perdre el duel contra el Madrid, continua arrossegant molèsties al quàdriceps de la cama esquerra i ahir no es va entrenar amb la resta dels companys

David López serà la gran absència en el duel d’avui contra l’Eibar. El central santcugatenc, que ja es va perdre el compromís de la darrera jornada al Santiago Bernabéu, no va saltar a la gespa en la penúltima sessió d’entrenament que l’equip de Rubi va realitzar ahir a la tarda a la ciutat esportiva Dani Jarque. Titular indiscutible en les primeres tres jornades del campionat, David López arrossega unes molèsties al quàdriceps de la cama esquerra des de l’11 de setembre passat, motiu pel qual ja no va vestir-se de curt contra el Madrid ni ho farà avui contra l’Eibar. “Que no hi hagi convocatòria no és per en David. La donarem demà –per avui– perquè així tenim un entrenament més, ja ho teníem pensat. És baixa segura, de fet ja sabíem que no arribava per aquest partit”, va explicar Rubi. Absent David López, Naldo podria tornar a gaudir d’una altra oportunitat de formar parella a l’eix defensiu amb Mario Hermoso, després del bon paper realitzat pel defensa brasiler el dia de la seva estrena com a titular aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)