Espanyol

Victòria treballada de l’Espanyol contra l’Eibar (1-0)

Espanyol. Un gol de Mario Hermoso en la segona part permet als de Rubi encadenar el tercer triomf a casa

L’Espanyol ha aconseguit la tercera victòria de la temporada a l’RCDE Stadium després d’imposar-se a l’Eibar per 1-0 gràcies a un gol de Mario Hermoso en la segona part.

Els blanc-i-blaus han començat sent superiors i arribant amb cert perill. Baptistao, de fet, ha desaprofitat una bona ocasió per posar els de Rubi per davant en el marcador, però la pilota ha sortit fregant el pal. A poc a poc, l’Eibar s’ha envalentonat i s’ha apropat a Diego López tot i que sense ocasions clares. El partit, però, estava molt més igualat i així s’ha arribat al descans sense que es mogués el marcador.

En la represa, la dinàmica del partit no ha canviat massa. A l’Espanyol li ha costat molt trencar la defensa basca, però ha estat molt ben plantat sobre la gespa. Els de Rubi creaven més perill i Mario Hermoso ha obert la llauna en el 68’ en rematar de cap una gran centrada de Melendo. Després de la derrota al Bernabéu dissabte passat, els blanc-i-blaus volien tornar a sumar tres punts i han sabut defensar el resultat tancant-se bé al darrera i controlant els atacs de l’Eibar, que ha tingut la pilota en els últims minuts. L’Espanyol, però, ha creat alguna ocasió de perill per sentenciar amb el segon gol però no ha estat encertat.