Espanyol

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’

Tècnic de l’Espanyol

“A mi 40 punts no m’omplen, en vull més

Rubi estava feliç després d’aconseguir la tercera victòria a casa. “Era un partit complicat i costava guanyar un Eibar que ja ens hem tret de sobre. Té molt de mèrit, aquesta victòria, a estones hem fet bons moments de partit, però tal com hem oblidat la derrota del Bernabéu ara hem d’oblidar aquesta victòria”, deia el tècnic, que hi afegia: “Estic content amb les rotacions”, després de fer cinc canvis respecte al Bernabéu. Anava més enllà al voltant d’aquesta qüestió. “Melendo? El seu rol és molt senzill. Poden jugar tots. Ha jugat ell i hem guanyat a casa. Va jugar Granero i hem guanyat a casa. Jo el que busco és rendiment. No tinc preferències per ningú. També tenim quatre grans centrals.”

El tècnic també va fer autocrítica respecte a la manca de gol del seu equip amb relació al corrent de joc ofensiu que generen els seus homes. “És important no encaixar gols perquè ens costa fer-ne i espero que no ens costi tant de cara al futur. Hem fet un gran primer quart d’hora i em quedo amb el regust que podíem fer algun gol més”, i es felicitava pel brillant inici. “El primer quart d’hora he disfrutat molt. Tant de bo que aquests minuts els puguem veure més durant més minuts.” I destil·lava ambició. “Hem de ser ambiciosos, i el que estic content és que no estem mirant cap a baix. A mi els 40 punts no m’omplen. En vull més. És molt bon rotllo estar en aquesta situació a la taula. Europa? No soc supersticiós.”

Mendilibar i el VAR

El tècnic de l’Eibar es va queixar del VAR i va recriminar als col·legiats que no assenyalessin un fora de banda que va acabar en córner i donant el gol del triomf a l’Espanyol. “El VAR no m’ha agradat des d’un inici i no he canviat el meu parer. Semblava que el VAR era la bomba, però tot segueix igual”, va manifestar, i va seguir argumentant. “Hi ha un córner que no és i és gol. Això m’han dit que es veu a les imatges. Hi ha un penal al final? Deu ser que hi ha interpretacions. No sé què deuen haver vist. Abans, en el mundial, es veien les imatges del que xiulaven. Aquí no. Tot està amagat. Tot segueix igual. Queda entre ells”, hi va afegir, en una compareixença monotemàtica del VAR.

Per la seva banda, Rubi va ser diplomàtic. “Jo respecto l’opinió de tothom, crec que és una millora claríssima, però és evident que no es pot mesurar tot”, va sentenciar el tècnic blanc-i-blau.

POSICIÓ EUROPEA

“És molt bon rotllo, aquesta situació. Europa? Jo no soc gens supersticiós”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)