Espanyol

David: “L’ambició és el missatge del tècnic”

Els vestidors. La plantilla es felicita pel gran partit contra el Vila-real i ara es plantegen el repte de guanyar a domicili

“És per estar content. Les sensacions són molt bones i a casa estem molt bé, però ara, en les victòries, hem de ser autocrítics i cal guanyar fora”, apuntava Sergi Darder, un dels futbolistes que va brillar, ahir, amb llum pròpia. “Tenim molt de marge de millora. Quan crees 12 o 14 ocasions de gols i només fas tres gols, veus que encara pots créixer”, deia el d’Artà que hi afegia: “Ja ho deia a la pretemporada: «Hem de guanyar tots els partits i aquest és l’objectiu.» El nivell de l’equip és molt bo i sabem què hem de fer en tot moment. Hem de millorar en certes coses per gaudir encara més.”

Al seu torn, David López també es mostrava optimista. “El nostre objectiu principal és fer gaudir la nostra gent. Tenim confiança i hem fet un partit excel·lent. No hem guanyat fora, però això no hem preocupa. Jugant així tot arribarà. Si em preocupa una cosa és no acabar de materialitzar totes les ocasions que hem creat. Tenim un equip per fer coses grans, però sempre des de la humilitat”, deia el santcugatenc, que apuntava que una de les claus de l’equip és la competència interna del grup: “Qualsevol poc jugar i ho pot fer bé. Això és important i ens anirà bé al llarg de la temporada.” També va parlar de la seva errada que, per poc, dona el gol a Gerard Moreno: “He fallat, però, per sort, [Diego] ho ha solucionat. Una altra vegada em tocarà a mi.” Així mateix, va agrair les paraules de Calleja admetent la superioritat de l’Espanyol durant els 90 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)