Espanyol

La festa del gol es diversifica

Multiplicats. Hernán Pérez, Sergi Darder i Pablo Piatti es van estrenar com a golejadors contra el Vila-real. L’Espanyol ja té vuit golejadors diferents, l’any passat només van ser nou

Rubi estava molt capficat a millorar l’efectivitat de cara a porteria de tots els homes i no dependre d’un sol home com el curs anterior, en què l’Espanyol tenia en Gerard Moreno el futbolista que va fer el 49% dels gols. La seva marxa obligava a construir un registre diferent de golejadors i era clau que la segona línia aportés el seu gra de sorra. Contra el Vila-real es van estrenar Hernán Pérez, Sergi Darder i Pablo Piatti. Així la xifra de golejadors diferents en aquest inici de curs pujava als vuit futbolistes. Un fet que denota la varietat del repertori ofensiu d’un Espanyol que arriba per totes bandes i que té en la seva segona línia una font d’inspiració important. L’únic retret possible és que l’Espanyol va arribar a xutar fins a 25 vegades a porteria contra els groguets i només va materialitzar tres gols. Amb més punteria estaríem parlant d’un equip letal i que tindria més punts al seu caseller i una quota de gols més alta que els 11 que s’han marcat fins ara en vuit partits. Fins ara la llista de golejadors queda així: Borja, Hermoso i Granero, amb dos gols cadascun, i Piatti, Hernán Pérez, Baptistão, Sergio García i Sergi Darder, amb un.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)