Espanyol

Diego López: “Borja té una mica d’ansietat per fer gols i agradar”

El porter. Defensa la tasca del davanter “l’eficàcia va per ratxes i és qüestió de temps que rebaixi aquesta tensió que s’està ficant. Però el treball que fa es veu al camp i els entrenaments. Estic convençut que tot arribarà”.

Diego López ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El porter ha parlat del gran moment de l’equip. “Estem contents amb l’evolució de l’equip i disfrutem en el camp. Ara la dificultat que tenim és allargar aquesta ratxa però és el que volem”.

El gallec ha parlat de Borja Iglesias. El punta està fent un gran partit però la penalització l’està privant de treure un excel·lent en aquest inici de lliga. “Borja té una mica d’ansietat per fer gols i agradar”, ha admès el porter que ha afegit “l’eficàcia va per ratxes i és qüestió de temps que rebaixi aquesta tensió que s’està ficant. Però el treball que fa es veu al camp i els entrenaments. Estic convençut que tot arribarà i que farà una gran temporada”.

D’altra banda, Diego López ha parlat del bo to defensiu de l’equip; “A casa ens trobem amb la força que es dona la nostra gent i la fortuna de no encaixar gols. Més enllà d’això el més important és mantenir aquesta ratxa com a local, jugant bé, i la nostra idea de joc que és la que ens donarà resultat i competir tots els partits”. Una gran ratxa a casa que contrasta amb la dinàmica a domicili on només han aconseguit dos punts de dotze possibles. “Guanyar a fora és una assignatura pendent que tenim i ara venen dos partits on tenim l’ocasió de corregir-ho”. L’Espanyol té que visitar l’Alcoraz i Zorilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)