Espanyol

El nucli dur es reunirà amb Chen

Cimera. Guasch, Perarnau i Mao tindran diverses trobades amb el president. El gran cavall de batalla és el refinançament del deute a curt termini i tenir més marge de maniobra esportiva

El director general executiu, Roger Guasch; el director general esportiu, Òscar Perarnau, i el conseller, Mao Ye, han marxat a la Xina on romandran tota aquesta setmana per mantenir diverses reunions amb el president, Chen Yansheng. Guasch i Perarnau són els executius que porten el pes del club en el seu dia a dia i reportaran al jerarca xinès tots els avanços fets en matèria esportiva i en l’aspecte econòmic. Sobre la taula hi haurà la preparació de la pròxima junta general d’accionistes i també el full de ruta de les properes actuacions econòmiques. El magnífic moment esportiu de l’equip serà un punt a favor dels executius per flexibilitzar certes posicions econòmiques del jerarca. Chen Yansheng fins ara s’ha mostrat inflexible a l’hora de variar el guió inicial de rigor. Unes línies mestres motivades per la pressió que està fent el govern xinès per recuperar el deute que va fer Rastar en la compra de l’Espanyol i que obliga a un retorn pautat i ràpid. La intenció dels directius és buscar un refinançament amb els bancs xinesos en el deute a curt termini. Un fet que redundaria en una millora esportiva en el futur immediat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)