Espanyol

Robatori a la Cuitat Esportiva Dani Jarque

Incident. Uns lladres han entrat de matinada i han forçat una caixa forta de seguretat. Aquest matí la policia científica ha estat treballant en els llocs dels fets per recollir proves

Nit accidentada a la Ciutat esportiva Dani Jarque. Uns lladres han entrat de matinada i han forçat una caixa forta de seguretat que estava a les oficines que hi ha al costat del camp tres. Aquest matí la caixa estava tirada al costat del Camp tres d’entrenament amb restes d’algunes monedes i alguns documents. El club ha denunciat els fets als Mossos d’Esquadra que ja han aixecat un atestat i han obert una investigació. Aquest matí la policia científica ha estat recollint proves per buscar alguna pista per esclarir els autors del robatori. No és la primera vegada que l’Espanyol pateix una situació d’aquesta mena. El club té vigilància 24 hores en el recinte esportiu però això no ha dissuadit als lladres per fer una acció preparada i organitzada amb temps. En qualsevol cas la quantitat obtinguda és de poc valor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)