Espanyol

Mario Hermoso: “No vull que em posin sostre ni jo posar-me’l”

El central. Ha deixat clar que no té cap intenció de marxar de l’Espanyol. “Aquí estic molt a gust i feliç i tinc la oportunitat de mostrar el nivell que puc donar” i ha afegit “sempre li estaré agraït al club que m’ha donat l’oportunitat de jugar a primera”

Mario Hermoso ha comparegut aquest matí en roda de premsa i ha valorat el seu moment personal així com la bona trajectòria de l’equip.

Nivell personal.

“Les característiques del meu joc van lligades a la idea del tècnic i la seva forma de veure el futbol. Aquest sistema i el joc que fem és una cosa que em beneficia”.

Peça cobejada en el mercat.

“Sempre té que haver-hi alguna cosa per parlar. Aquí estic molt a gust i feliç i tinc la oportunitat de mostrar el nivell que puc donar. Vull seguir creixent amb l’equip i fer una temporada d’èxit”.

Creixement de l’equip.

“Una cosa fonamental és aconseguir la primera victòria fora de casa i tenir una ratxa positiva amb una dinàmica bona de bon joc i gols”.

La idea de joc del tècnic.

“Fem un futbol atractiu que comença des del darrera i tenim grans jugadors que poden fer aquesta feina. La filosofia del tècnic ens ha donat la confiança que no teníem i això fa que destaqui la qualitat dels jugadors”.

Vertigen per la classificació?

“Per res. Tot el que vingui serà un èxit perquè l’any passat va ser un any estrany. La línia ambiciosa que portem ens marca el camí”.

Equip competitiu.

“Remem tots en la mateixa direcció i estem creant un habit d’ambició i intentar arribar als equips que tenim per davant. Poder competir amb equips com el Madrid, Barça o Atlético és magnífic. Tenim vuit vegades menys de pressupost i competir al seu nivell això et motiva a aquestes alçades de competició”.

Sense fuges en el mercat d’hivern.

“Tots volen estar ficats en aquest vaixell. L’equip està en una dinàmica positiva i això s’acabarà el 20 de maig. Volem fer una cosa maca”.

Diferències entre Quique i Rubi.

“Pel que em toca viure ara pots sentir que té un tracte més proper amb el jugadors i t’ajuda a millorar. Això és fonamental per a qualsevol jugador”.

Estima blanc-i-blava.

“L’Espanyol és el club que m’ha donat l’oportunitat de competir a primera i sempre li estaré agrair”.

El curs anterior.

“No crec que he perdut el temps l’any passat ni jo ni ningú. Tot serveix per reflexionar i millorar.

Rubi i la seva progressió sense límits.

“No vull que em posin sostre ni jo posar-me’l. Sóc un jugadors ambiciós i sempre tinc en ment millorar i superar-me a mi mateix”.

Osca, el proper rival.

“Tenim la motivació de cada cap de setmana. Són tres punts i volem guanyar el primer partit a fora i per seguir creixent hem de guanyar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)