Espanyol

Borja Iglesias porta l’Espanyol al segon lloc (0-2)

LaLiga. Un doblet del davanter gallec comporta la victòria periquita a Osca sense fer un partit brillant

L’Espanyol ha pujat al segon lloc de la classificació després de fer els deures aquesta tarda a Osca. Sense fer un partit brillant, el doblet de Borja Iglesias ha comportat el 0-2.

L’Espanyol ha volgut avançar-se només començar amb una centrada d’Hernán Pérez des de la línia de fons i Borja Iglesias avançant-se al porter. El toc del gallec, però, ha estat un xic massa llarg i la pilota s’ha perdut per la línia de fons a pam i mig de la porteria. L’Osca ha reaccionat amb un parell d’aproximacions, amb un xut llunyà de Gallar que Diego López ha desviat a córner i una rematada dins l’àrea de l’ex-periquito Longo. La primera part ha estat ensopida, amb poca creació de joc, fins que els blanc-i-blaus ho han animat al minut 40 quan Sergio García ha vist el forat de Dídac a la banda esquerra i la passada de la mort del mataroní ha estat un caramel per a Borja Iglesias. 0-1 a plaer.

La segona part ha començat amb la murrieria de treure ràpid una falta per deixar Víctor Sánchez sol davant del porter per fer el segon. Tres minuts d’incertesa i consulta amb el VAR han acabat amb gol anul·lat. No ha fet falta esperar gaire perquè en el 63’ Hernán Pérez ha robat la pilota i ha sortit a la contra amb un toc per a Borja Iglesias, que s’ha plantat sol davant del porter i l’ha superat per alt. El gallec ha tingut més tard el hat-trick, però no ha definit bé amb el cap. L’àrbitre ha afegit nou minut i en el 99’ Hermoso ha enviat una falta al travesser.