Espanyol

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’

Tècnic de l’Espanyol

“Ara toca defensar la segona posició”

Joan Francesc Ferrer Rubi va aparèixer amb aire tranquil i serè. Res delatava que l’Espanyol s’havia col·locat segon. Guàrdia alta però mentalitat clara. “Ara, ens toca defensar la segona posició i aquesta és la nostra mentalitat: mirar endavant”, deia el tècnic, tot i que matisava: “El més normal és que la lliga sigui per als grans, i així ho penso. Espero estar equivocat, però estan fallant i ens estan donant vida als altres”, confessava el preparador, que reconèixer que el guió del partit va ser força complicat per als interessos dels blanc-i-blaus. “Sabíem que seria difícil. Ningú no ha fet dos gols, i ens ha costat entrar en el partit. A vegades, s’ha de guanyar d’aquesta forma i aprofitar aquesta inèrcia”, va dir, i subratllava: “No és el partit que més m’ha agradat, però cal guanyar de totes les maneres.”

D’altra banda, Rubi es mostrava clar amb les emocions que es viuen dins de la plantilla: “Al vestidor, no hi haurà eufòria si no hi ha més treball. Toquem de peus a terra, però l’afició que s’ho passi bé”, i es felicitava per Borja Iglesias. “Més que ansietat dels gols, sé que pot trencar el que té previst. Estic contentíssim per ell i a veure si aconsegueixen portar al seu terreny a tots”. També es felicitava per Sergio García: “El seu DNI ja no cal mirar-lo. Sergio té màgia”, i parlava del seu retorn a Osca –“era molt emotiu”–. I de la importància de guanyar fora: “Era important. Ja no tenim aquesta assignatura pendent i poden treballar amb més tranquil·litat.”

Per la seva banda, el tècnic de l’Osca, Francisco Rodríguez, va analitzar així el partit: “Ha estat un partit molt igualat i la contundència de l’Espanyol ens ha matat.”

TRIOMF A DOMICILI

“Era important; no hem de pensar que tenim una assignatura pendent”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)