Espanyol

espanyol

borja iglesias

“Marcar per partida doble et dona moral”

Borja Iglesias. Es felicita per la seva punteria. “El futbol té aquestes coses, l’altre dia vaig tenir moltes ocasions i ara he fet les dues primeres”

Borja Iglesias recordarà per sempre més el partit a l’Alcoraz. Triomfador l’any passat en el Saragossa va veure com el seu passat amb el rival de l’Osca li passava factura al llarg del partit amb insults i crits. Però Aragó és la terra promesa del gallec. Ahir va ser letal per a l’Osca, a qui va clavar dos gols, i esvaeix els fantasmes sobre el seu rendiment. “El futbol té aquestes coses i he tingut dues ocasions i les he fet i l’altre dia contra el Vila-real, no. La sort és tenir uns companys que fan que tingui ocasions de gol”, va reflexionar. I hi va afegir: “És important per a un davanter marcar i fer-ho per partida doble, encara més. No em marco cap xifra de gols, ara només penso en el cinquè i que arribi aviat.” I va parlar de la situació a la taula: “Estem contents de ser segons i il·lusionats. El que volem és que això s’allargui al màxim de temps possible.” Tot i això, el davanter sap que el partit d’ahir va ser complicat: “L’Osca ha plantejat un partit molt intens i difícil de jugar i per moments no hem tingut la claredat d’altres dies.” També tenia temps de parlar del darderisme: “Lluitar per la lliga? És massa aviat i no ens ho plantegem. És il·lusionant però Darder, d’esbojarrat, en té poc. Ara hem d’aprofitar el bon moment i això ens dona energia per tirar endavant.”

El punta no va donar importància als insults: “Hi havia unes disputes de l’any anterior i no cal donar-hi més voltes. Desitjo el millor a l’Osca. No tinc res en contra d’ells.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)